maandag 31 januari 2011

Los Angeles

Groepportret

Voor
Na
 Na - Zwart wit

Groepportret aan het justitiepaleis Antwerpen. 3 Mannen van het decoratie team die de slogan boven de inkomhal hebben geplakt. (Want tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren)

Brand Mortsel


26/11/'10 
Vrijdagavond brak er rond 21 uur om een nog onbekende reden brand uit in een rijwoning aan de Krijgsbaan in Mortsel. De bewoners konden tijdig hun huis verlaten, maar de vrouw des huizes verkeerde in shock en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De Krijgsbaan werd een tijdlang afgesloten.
Toen de brandweerkorpsen van Edegem en Antwerpen arriveerden stond de woning in lichterlaaie. Volgens de brandweer ontstond de brand waarschijnlijk achteraan op het gelijkvloers.
De vuurzee verspreidde zich razendsnel en verwoeste de volledige beneden- en de eerste verdieping. Het tweede verdiep liep ernstige rook- en waterschade op.
"Het Marokkaans gezin kon tijdig de woning verlaten, maar de vrouw verkeerde wel in shock", zei een getuige.
Door de brand ontstond in de garage van de woning ook een gaslek. Uit voorzorg sloten de hulpdiensten de Krijgsbaan in twee richtingen af. De gasmaatschappij kwam ter plaatse om het lek te herstellen.
BRON: http://www.gva.be/antwerpen/mortsel/woningbrand-in-mortsel-krijgsbaan-afgesloten.aspx
Mijn foto'sMijn getuigenis in de GVA

WebsiteWebsite in orde gemaakt, mappen nog deftig opvullen komende weken.